24 augusti 2016

Tack för mig!

Nu lämnar jag SUF för nya spännande uppdrag. Inte kunde jag gissa att det skulle bli så många år i uppfinnarnas tjänst. Men har man roligt, utvecklas och får uppskattning så går tiden fort. Och det har den verkligen gjort. Lägg därtill alla engagerade människor jag mött så är har det varit ett stort privilegium att ha arbetat i denna fantastiska organisation.

När jag under sommaren haft anledning att blicka tillbaka så har jag konstaterat att jag inte med några ord kan beskriva allt jag varit med om. Ändå vill jag försöka att dela med mig av några starkare intryck och visa min uppskattning för …

… alla hängivna uppfinnare som jag gett mig sitt förtroende om sina idéer. Av er har jag lärt mig massor. Jag ska förvalta det väl.

… mina kära kollegor genom åren. Med små resurser, men med stort och positivt engagemang, går det att skapa resultat som ger avtryck. Vi har tillsammans gjort det varje dag.

… samarbetspartner och de enormt många olika vänner som finns runt SUF. Ni har alla varit en stor tillgång och del av den ryggrad som behövs för att driva utvecklingen framåt.

Vad jag ska göra istället är ännu inte riktigt klart. Men jag hoppas och tror att jag snart är i en ny roll och organisation.

Lite vemodighet infinner sig när jag skriver dessa rader men nu är det dags att säga TACK och HEJ!

Malin Mohr
För alltid en uppfinnarvän